Natuurlijk……

Posted by on 28 May 2013 in Natuur | Comments Off on Natuurlijk……

Natuurlijk……

Ik heb eens, kort door de bocht, gezegd dat  Natuur eigenlijk niet meer bestaat omdat mensen er direct milieu van maken. Ongelooflijk hoe we het idee hebben dat we de natuur kunnen beheren en beïnvloeden, bijvoorbeeld de wijze waarop we, boekhoudkundig, omgaan met de wereldwijde uitstoot van CO2.

Jammer dat we blijkbaar niet (meer) in staat zijn de Natuur te zien als van levensbelang, maar meer als een lastig eigenwijs ding die beheerst dient te worden.

Natuur is een bron van leven en dus voorbestaan en laat zich niets gelegen aan onze wereldse wetten maar heeft zijn eigen natuurkracht. En maar goed ook want daar kan ik enorm van genieten. Als je natuur ziet in de Flora en Fauna, dan is een steeds terugkerende verwondering je deel.
.

Op dit deel van de site probeer ik iets van mijn verwondering weer te geven.

Als start een Natuur Link pagina met wellicht leuke sites die met de natuur te maken hebben